Selecteer een pagina

TES & KRIS ZINGEN VOOR U

U kunt ons boeken voor verschillende gelegenheden, van bruiloft tot verjaardagsfeest of bedrijfsborrel.

Wij maken voor iedere gelegenheid een passend programma.

Heeft u een speciaal verzoek of een bijzondere wens? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

BRUILOFT

U wilt van uw bruiloft uiteraard een van de mooiste dagen van uw leven maken en daar willen wij u heel graag bij helpen! Live muziek maakt het persoonlijk en uniek. Daarom is de verzorging extra belangrijk. Wij bieden een gevarieerd programma, voor tijdens de ceremonie, receptie of het diner. Wilt u een speciaal nummer horen dat nog niet in ons repertoire opgenomen is? Wij studeren dit met alle liefde voor u in!

FEEST

Is er iemand jarig of valt er iets anders te vieren? Dan kunt u natuurlijk een chocoladereep of bos bloemen cadeau doen. Maar! Is het niet nog leuker iemand te verrassen met juist dat éne nummer, dat zoveel voor diegene betekend? Origineel, persoonlijk en succes gegarandeerd! Wist u al dat wij vaak samen werken met een fantastische gitarist? Zo maken we van elk nummer iets eigens.

BEDRIJFSFEEST

Live muziek tijdens uw bedrijfsfeest zorgt voor meer sfeer. En daar dragen wij graag aan bij. Denk aan fijne jazz standards tijdens een feestelijk diner, een muzikaal ontvangst voor uw gasten of juist dat ene nummer voor die bijzondere collega?
Wij zijn voor alles in! Neem contact met ons op over de mogelijkheden en wij beloven er alles aan te doen, uw evenement tot een groot succes te maken.

BOEK ONS

Hieronder vindt u een overzicht van de boekingsmogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een specifieke prijsindicatie.

TE BOEKEN ALS

Akoestisch Duo

Akoestisch Trio

PRIJS 

V.a. €450

BEGELEIDING MOGELIJK VAN

Muziekbanden

Akoestisch gitarist

Pianist

Akoestische bandbezetting

De genoemde prijzen zijn excl. geluidsinstallatie, BTW & reiskosten vanuit Haarlem.

Of we een geluidsinstallatie mee moeten nemen is afhankelijk van de ruimte en het aantal mensen.